Kamis, 02 Desember 2021

Ser Cu Acid Hialuronic Si Vitamina C

Ser Cu Acid Hialuronic Si Vitamina C

Cele Mai Bune Seruri Cu Vitamina C Pentru Ten

  • Beauty
  • Oana V

Cele Mai Bune Seruri Cu Vitamina C Pentru Ten

Ingrijirea pielii presupune alegerea celor mai bune ingrediente, pentru hranire, hidratare si regenerare, in functie cu ce tip de ten ne confruntam. Un ser cu vitamina C pentru ten este ideal pentru toate tipurile de ten, avand ca efect stimularea productiei de colagen si de incetinire a procesului de imbatranire al pielii, deci de aparitie a ridurilor.

Totodata o crema cu vitamina C sau un ser fata vitamina C ajuta la estomparea petelor pigmentare, oferind protectie contra actiunii nocive a factorilor externi de mediu. Vitamina C pentru ten este ideala atat pentru un ten sensibil, cat si pentru un ten gras, cu o serie de beneficii si de efecte pozitive.

Vom descoperi impreuna care sunt cele mai bune seruri cu vitamina C pentru ten, cat de benefice sunt pentru piele si care este cea mai potrivita alegere pentru tenul tau.

Serurile cu vitamina C se absorb rapid in piele si au un efect imediat de calmare si de revitalizare a aspectului tenului. Aceste se simte revigorat si mult mai fin, pregatit pentru machiaj sau aplicarea de alte produse de ingrijire personala. In acelasi timp, pielea este detoxifiata si regenerata in profunzime.

La Roche-Posay Pure Vitamin C10

La Roche-Posay Pure Vitamin C10 este un ser cu vitamina C cu efect de reducere a ridurilor si liniilor fine, de incetinire a imbatranirii pielii si de uniformizare a tenului. Pielea se simte mai catifelata si matasoasa de la prima aplicare. In acelasi timp, tenul devine mult mai radiant si capata un efect de lifting natural. Ideal pentru orice varsta, avand o textura usoara si non-grasa. Contine vitamina C pura, acid salicilic si peptide neurosensine.

La Roche-Posay Pure Vitamin C10 ser pentru diminuarea ridurilor cu vitamina C Cosmetice și accesorii, îngrijire ten          , seruri pentru piele

La Roche-Posay Pure Vitamin C10 ser pentru diminuarea ridurilor cu vitamina C 30 ml

Gasesti "La Roche-Posay Pure Vitamin C10 ser pentru diminuarea ridurilor cu vitamina C" pe:

Pharmaceris N-Neocapillaries C-Capilix

Serul cu vitamina C Pharmaceris N-Neocapillaries C-Capilix este ideal pentru tenul care are nevoie de hidratare si de hranire. Poate fi vorba de un ten uscat, deshidratat si cu tendinta de roseata. Pielea este regnerata in profunzime si inflamtiile calmate, inca de la primele aplicari. Totodata, estompeaza liniile fin si previne aparitia ridurilor. Se aplica pe fata, gat si decolteu.

Pharmaceris N-Neocapillaries C-Capilix ser revitalizant cu vitamina C Cosmetice și accesorii, îngrijire ten          , seruri pentru piele

Pharmaceris N-Neocapillaries C-Capilix ser revitalizant cu vitamina C 30 ml

Holika Holika 3 Seconds Starter

Un ser cu vitamina C pentru ten obosit si lipsit de stralucire, Holika Holika 3 Seconds Starter ofera un aspect revitalizat si fresh al pielii, inca de la prima aplicare. Printre principalele caracteristici se numara hidratarea si hranirea pielii, aceasta devenind, in timp, mult mai catifelata si neteda la atingere. Majoritatea problemelor tenului vor disparea, cum ar fi cosurile mici si zonele de roseata.

Holika Holika 3 Seconds Starter ser calmant impotriva petelor rosii cu vitamina C Cosmetice și accesorii, îngrijire ten          , lotiuni tonice

Holika Holika 3 Seconds Starter ser calmant impotriva petelor rosii cu vitamina C 150 ml

Gasesti "Holika Holika 3 Seconds Starter ser calmant impotriva petelor rosii cu vitamina C" pe:

Clinique Fresh Pressed ser stralucire cu vitamina C

Clinique Fresh Pressed ser stralucire cu vitamina C contine vitamina C in stare pura, cu efect de iluminare a tenului si de protectie, extract de dud, cu efecte antioxidante, acidul salicilic, important in procesul de reparare al tenului. Mai contine melasa, un ingredient cheie pentru estomparea petelor pigmentare si cafeina, pentru reducerea iritatiilor. Tenul devine mai neted, mai fin si mai elastic.

Clinique Fresh Pressed ser stralucire cu vitamina C impotriva imbatranirii pielii Cosmetice și accesorii, îngrijire ten          , seruri pentru piele

Clinique Fresh Pressed ser stralucire cu vitamina C impotriva imbatranirii pielii 4 x 8,5 ml

Gasesti "Clinique Fresh Pressed ser stralucire cu vitamina C impotriva imbatranirii pielii" pe:

Filorga NCEF Intensive

Unul dintre cele mai bune seruri cu vitamina C, Filorga NCEF Intensive este ideal pentru femeile trecute de 30 ani, care au nevoie de o stimulare activa a productiei de colagen natural si de un efect de lifting facial. Confera un aspect deosebit pielii, aceasta arata si se simte mai tanara. Tenul este mai ferm si cu mai putine imperfectiuni si linii fine. Contine NCEF un complex poli-revitalizant special si vitamina C in stare pura.

Filorga NCEF Intensive ser regenerare si fermitate cu vitamina C Cosmetice și accesorii, îngrijire ten          , seruri pentru piele

Filorga NCEF Intensive ser regenerare si fermitate cu vitamina C inovații 30 ml

Revolution Skincare Vitamin C 12.5%

Un ser cu vitamina C accesibil si ideal pentru cele care doresc un ten mult mai luminos si cu un aspect sanatos. Revolution Skincare Vitamin C 12.5% contine indeajuns vitamina C pentru ca tenul sa fie revitalizat din interior spre exterior, cu un efect vizibil de netezire si de estompare a liniilor fine. Utilizate cu regularitate previne aparitia ridurilor si a petelor pigmentare. In acelasi timp, uniformizeaza nuanta tenului si este perfect de folosit sub fondul de ten.

Revolution Skincare Vitamin C 12.5% ser stralucire cu vitamina C Cosmetice și accesorii, îngrijire ten          , seruri pentru piele

Revolution Skincare Vitamin C 12.5% ser stralucire cu vitamina C 30 ml

Gasesti "Revolution Skincare Vitamin C 12.5% ser stralucire cu vitamina C" pe:

Cele mai bune creme de noapte in 2021 Te-ar putea interesa si: Cele mai bune creme de noapte in 2021

Rodial Vit C

Rodial Vit C este un ser cu vitamina c pentru orice tip de ten, conferind pielii un aspect plin de viata si de stralucire. Formeaza un strat protector asupra tenului, astfel incat pielea este aparata de actiunea nociva a radicalilor liberi. Efectul puternic antioxidant se combina cu alte substante benefice active, pentru a transforma cu totul tenul obosit, tern si cu mici imperfectiuni.

Rodial Vit C produs concentrat pentru ingrijire cu vitamina C Cosmetice și accesorii, îngrijire ten          , seruri pentru piele

Rodial Vit C produs concentrat pentru ingrijire cu vitamina C 31 ml

Gasesti "Rodial Vit C produs concentrat pentru ingrijire cu vitamina C" pe:

Acidul hialuronic este un compus special care se regaseste in mod normal in tesutul conjunctiv si in piele. Daca pielea contine indeajuns acid hialuronic, atunci este optim hidratata, mentinandu-si aspectul fin si textura elastica. Ideea este ca o data cu inaintarea in varsta cantitatea de acid hialuronic din piele scade considerabil si aceasta devine mult mai uscata, lipsita de stralucire si vitalitate.

Duolys Hyal ACM Ser intensiv anti-imbatranire

Duolys Hyal ACM Ser intensiv anti-imbatranire este ideal de utilizat pentru persoanele trecut de 30 ani care au nevoie de un plus de vitamine, minerale si acid hialuronic. Doza concentrata de vitamina C pura, impreuna cu vitamina E, vitamina B5 si acidul hialuronic, previn aparitia ridurilor, hidrateaza si stimuleaza secreta naturala de colagen. Tenul isi recapata fermitatea si stralucirea.

Ser intensiv anti-imbatranire cu vitamina C pura 5% Duolys Hyal ACM Cosmetice > ingrijire ten

Ser intensiv anti-imbatranire cu vitamina C pura 5% Duolys Hyal ACM ce confera fermitate pielii, corecteaza ...

Mario Badescu ser tratament cu vitamina C

Un amestec perfect de vitamina C in stare pura, acida hialuronic si alte elemente esentiale menite sa redea pielii stralucirea si vitalitatea naturale. Se aplica foarte simplu si se potriveste oricarui tip de piele. Estompeaza petele pigmentare, protejeaza pielea de actiunea radicalilor liberi si are efect general de detoxifiere.

Ser tratament  cu Vitamina C - 29 ml Ingrijirea tenului

Caracteristici generale Continut pachet: 1 x SerCantitate: 29 mlNumar bucati/set: 1Forma/Textura: LichidPentru: ...

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster combina puterea regeneratoare a vitaminei C cu efectul de stralucire si lifting natural dat de acidul hialuronic. Ambele ingrediente se gasesc in concentratii ridicate si creeaza o formula fortifianta pentru piele si aspectul sanatos al acesteia. Tenul este mult mai ferm, mai bine definit si liniile fine estompate semnificativ.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster ser pentru diminuarea ridurilor cu vitamina C Cosmetice și accesorii, îngrijire ten          , seruri pentru piele

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster ser pentru diminuarea ridurilor cu vitamina C 3x8 ml

Gasesti "Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster ser pentru diminuarea ridurilor cu vitamina C" pe:

Retinolul este o forma a vitaminei A care se gaseste in produse de origine animala. Are un rol important in tratarea acneei, calmand inflamatia si accelerand vindecarea cicatricilor lasate pe ten. De asemenea, retinolul in combinatie cu vitamina C ajuta la o mai buna secrete a colagenului, redau fermitatea pielii, o definesc si ajuta la estomparea liniilor fine. Incetineste procesul de imbatranire al pielii si reduce aparitia petelor pigmentare.

Skeyndor Power Retinol Intensive Repairing Serum

Un ser ideal de utilizat pentru revitalizarea unui ten obosit si pentru mentinerea unui aspect tanar al pielii. Skeyndor Power Retinol Intensive Repairing Serum contine o concentratie ridicata de retinol pur si antioxidanti, meniti sa protejeze pielea fetei de actiunea nociva a radicalilor liberi. Pielea este reparata si regenerata din profunzime, capatand in timp, un aspect ferm si stralucitor.

Ser-Crema Intens Reparator - Skeyndor Power Retinol Intensive Repairing Serum-in-Cream 30 ml Ingrijirea fetei Serumuri

Ser-Crema Intens Reparator - Skeyndor Power Retinol Intensive Repairing Serum-in-Cream 30 ml - Produs ...

Gasesti "Ser-Crema Intens Reparator - Skeyndor Power Retinol Intensive Repairing Serum-in-Cream 30 ml" pe:

Impreuna cu serul recomandam si folosirea urmatoarelor produse:

Fiolele cu acid hialuronic sunt ideale penru tratament scurt si intense pentru toate tipurile de ten. Se recomanda un astfel de tratament atunci cand pielea este extrem de deshidratata, se simte obosita si si-a pierdut din stralucire. Cantitatea ridicata de acid hialuronic per o singura doza face ca efectele asupra tenului sa se resimta rapida si tu sa te bucuri de o piele mai fina si mai improspatata. De asemenea, au ca efect incetinirea procesului de imbatranire al tenului si de estompare a ridurilor fine.

Gerovital H3 Evolution Hyaluronic Acid Ampoules

Fiolele de la Gerovital contin acid hialuronic concentratie 5% fiind ideale pentru un tratament de 10 zile/luna. Ofera hidratarea de care orice ten are nevoie. Acesta va arata mai odihnit si mai sanatos dupa cura de 10 zile. Pielea va deveni mai catifelata si va absorbi mai bine celelalte produse de ingrijre, seruri si creme. De asemenea, ridurile fine sunt reduse considerabil, prevenind pe viitor, aparitia acestora.

Cele mai bune produse pentru o manichiura perfecta acasa Te-ar putea interesa si: Cele mai bune produse pentru o manichiura perfecta acasa

Fiole cu Acid Hialuronic 5% - Gerovital H3 Evolution Hyaluronic Acid Ampoules, 10 fiole x 2 ml Ingrijirea fetei Serumuri

Fiole cu Acid Hialuronic 5% - Gerovital H3 Evolution Hyaluronic Acid Ampoules, 10 fiole x 2 ml - Produs ...

Gasesti "Fiole cu Acid Hialuronic 5% - Gerovital H3 Evolution Hyaluronic Acid Ampoules, 10 fiole x 2 ml" pe:

Tratament intensiv bifazic cu acid hialuronic Lavera

Aceste fiole cu acid hialuronic de la Lavera sunt recomandate persoanele cu varsta cuprinsa intre 40 si 50 ani, cu efect principal de redare a fermitatii pielii, prin stimularea productiei de colagen in piele. Tratamentul dureaza 7 zile, timp in care pielea se regenereaza si isi capata aspectul luminos. Tenul arata mult mai curat si este mai bine pregatit pentru aplicarea machiajului.

Saffee Advanced Hyaluronic Acid Ampoules

Un tratament pentru 7 zile, la finalul carora tenul va arata mult mai hidratat, odihnit si stralucitor. Vei observa ca prin folosire zilnica a fiolelor Saffee Advanced Hyaluronic Acid pielea incepe sa se simta mult mai fina la atingere si mult mai neteda. Senzatia de uscaciune si deshidratare dispare si pielea respira din nou libera. Tenul este protejat prin continutul ridicat de vitamina E si acid hialuronic.

Saffee Advanced Hyaluronic Acid Ampoules 7 zile de tratament intens cu acid hialuronic Cosmetice și accesorii, îngrijire ten          , seturi cosmetice

Saffee Advanced Hyaluronic Acid Ampoules 7 zile de tratament intens cu acid hialuronic 7 x 2 ml

Gasesti "Saffee Advanced Hyaluronic Acid Ampoules 7 zile de tratament intens cu acid hialuronic" pe:

Ser Filler cu Sfere de Acid Hialuronic si Konjac Herbagen

Daca simti ca tenul tau are nevoie rapida de hidratare sau vrei sa-l pregatesti pentru un machiaj de ocazie speciala, fiolele de la Herbagen Ser Filler cu Sfere de Acid Hialuronic si Konjac sunt alegerea perfecta. Se aplica pe ten si se maseaza usor, pentru ca tenul sa fie din nou revitalizat si hranit cu cele mai bune ingrediente naturale. Vei observa ca pielea fetei devine precum matasea, orice tip de machiaj se aseaza cu usurinta si look-ul final este unul stralucitor si plin de viata. Acest tip de fiole se pot folosi ori de cate ori simti ca este cazul pentru o reimprospatare intensiva a tenului.

Ser Filler cu Sfere de Acid Hialuronic si Konjac Herbagen, 3 fiole x 10 ml Ingrijirea fetei Serumuri

Ser Filler cu Sfere de Acid Hialuronic si Konjac Herbagen, 3 fiole x 10 ml - Produs din sectiunea Produse ...

Gasesti "Ser Filler cu Sfere de Acid Hialuronic si Konjac Herbagen, 3 fiole x 10 ml" pe:

Capsulele care contin o cantitate concentrata de colagen si alte ingrediente esentiale sunt perfecte pentru redarea fermitatii si aspectului luminos al tenului. Unele dintre aceste capsule sunt destinate in special pentru zona din jurul ochilor, care are nevoie de un plus de colagen, mai ales dupa o anumita varsta, pentru a evita formarea ridurilor adanci.

Diadermine Lift+ Super Filler

Diadermine Lift+ Super Filler sau "fermitate la capsula" este tratamentul rapis si eficient pentru pielea care si-a pierdut prospetimea, este terna si cu mici probleme si imperfectiuni. Se aplica foarte simplu, o capsula fiind compusa dintr-o cantitate suficienta si activa de ingrediente pentru revitalizare si estompare a liniilor fine. Folosite cu regularitate vor contribuie la mentinerea unui aspect ferm al pielii, prin stimularea productiei de colagen.

Diadermine Lift+ Super Filler fermitate instant in capsule Cosmetice și accesorii, îngrijire ten          , seruri pentru piele

Diadermine Lift+ Super Filler fermitate instant in capsule 7 buc

Gasesti "Diadermine Lift+ Super Filler fermitate instant in capsule" pe:

Collistar Nero Sublime

Un set de capsule ideale pentru persoanele trecute de 30 ani, care observa din ce in ce mai tare, formarea de linii fine in jurul ochilor si deshidratarea pielii din aceasta zona. Collistar Nero Sublime netezeste si estompeaza ridurile fine din jurul ochilor si lasa pielea extrem de fina. Aceasta devina mult mai elastica si ferma, pentru a preveni formarea de riduri adanci. Zona ochilor pare mult mai odihnita si revitalizata, cu o diminuarea a cearcanelor si pungilor.

Collistar Nero Sublime® ser de ochi pentru fermitate in capsule Cosmetice și accesorii, îngrijire ten          , ser pentru ochi

Collistar Nero Sublime® ser de ochi pentru fermitate in capsule 40 capac

Gasesti "Collistar Nero Sublime® ser de ochi pentru fermitate in capsule" pe:

Indiferent de tipul de piele, aceasta are nevoie din cand in cand de un plus de ingrijire si hranire. Acest lucru este posibil prin aplicarea de ser cu vitamina C, acid hialuronic, colagen, retinol si alte substante active benefice. Acestea refac structura pielii, o detoxifica si regenereaza rapid. Tenul devine mult mai fin, neted si ferm, cu doar cateva picaturi de produs. Tratamentele cu fiole sau capsule, in care formula produsului este foarte concentrata, ajuta in situatii in care ai nevoie de un efect de lifting facial natural. Pentru tine care tip de produs de ingrijire intensiva functioneaza cel mai bine?


Ser Cu Acid Hialuronic Si Vitamina C

Source: https://foxi.ro/articol/seruri-cu-vitamina-c

Share:

0 komentar:

Posting Komentar

 
banner